Slováci – národ ekonomických migrantov

Je jednoduché povedať “My tu utečencov nechceme a hotovo“. Áno, prakticky všetci z nich sú ekonomickí migranti, ale opäť povedať “My tu imigrantov nechceme“, je krátkozraké.

Na Slovensku ledva prežijú samotní Slováci a preto aj odchádzajú do zahraničia, lebo sa chcú mať lepšie – tiež sú ekonomickí migranti. Nemusíte sa báť, že tu budú chcieť ostať tisíce imigrantov. Pôjdu za lepším, rovnako ako Slováci.

Slováci v zahraničí

Viete koľko Slovákov žije v zahraničí? Neviete, že? Viac ako 2 milióny Slovákov odišlo za vidinou lepšieho života do zahraničia. Z toho viac ako milión žije v USA. Z celkového počtu 7 miliónov Slovákov žije na Slovensku iba 5 miliónov. Takmer tretina Slovákov žije v zahraničí! A my, národ ekonomických migrantov, sa budeme ohrádzať slovami “nech sa imigranti vrátia tam, odkiaľ prišli“. Tak potom nech sa aj všetci Slováci vrátia odkiaľ prišli. Nech zvelebujú svoju krajinu. Nech sa netrepú tam, kde majú inú kultúru, iné zvyky a o niečo lepšie podmienky na život. Tak by to podľa väčšiny Slovákov malo byť.

5.9.2015 anketa - mali by sme utecencom pomahat

Len toľko

Nechcem tu zachádzať do detailov. Chcel som iba poukázať na to, že Slováci sú národ ekonomických migrantov, ktorému vadia iní ekonomickí migranti. Slováci sú zvláštny národ.


Upozornenie: Články boli napísané s určitým stupňom vedomia. Keďže sa neustále vyvíjam, staršie články nemusia odzrkadľovať môj súčasný stav vedomia. Nie so všetkými článkami sa v súčasnosti stotožňujem. Avšak sú ponechané pre tých, ktorí sa nachádzajú na rovnakom alebo podobnom stupni vedomia akým boli články písané.
Ak ti článok pomohol, môžeš prejaviť svoju vďaku aj finančným príspevkom:

IBAN: SK3356000000004419953001

Ďakujem za každý jeden príspevok ♥ Nech Vás Láska sprevádza ♥