Schopnosť tretieho oka

Tretie oko je šiesta čakra, ktorá sa nachádza medzi obočím. O čakrách píšem v článku “Príručka o čakrách“. Otvorené tretie oko spôsobuje to, že človek dokáže vidieť realitu takú, aká je. S otvoreným tretím okom dokáže vidieť a vnímať oveľa viac. Dokáže sa pozrieť na jednu situáciu z viacerých uhlov pohľadu a uvidieť ju tak celú, presne takú, aká je. Ľudia so zavretým tretím okom túto schopnosť nemajú a nedokážu preto pochopiť ako môže niekto vidieť realitu takú, aká v skutočnosti je. Nedokážu pochopiť ako môže niekto vidieť jednu vec z rôznych uhlov pohľadu a byť tak nezaujatý pozorovateľ. Otvorené tretie oko tiež zvyšuje schopnosť intuície a empatie.

Tretie oko nie je fyzické oko

Je to čakra, ktorá otvára človeku nové možnosti. Pozrieť sa na jednu vec viacerými spôsobmi neznamená pozrieť sa na ňu fyzicky a uvidieť ju celú fyzicky. Vidieť realitu ako celok znamená vnímať ju akoby intuitívne. Znamená to vedieť, alebo mať aspoň predstavu ako vidia danú vec ostatní a vytvoriť si z toho celý obraz.

Každý jeden z nás má v sebe zakódované duchovné schopnosti, ktoré sme zabudli. Napríklad telekinézu, telepatiu, videnie tretím okom, každý z nás skrátka dostáva isté mimozmyslové informácie.

Ide o hlavné štyri druhy mimozmyslového vnímania: fyzicky, emocionálne, duchovne a mentálne. Teda štyri hlavné druhy jasnovidectva:

  1. Mentálny jasnovidec – jeho tretie oko je aktivované najviac. Preto vidí jasnozrivo.
  2. Emocionálny jasnovidec – hovoríme mu empatik.
  3. Duchovný jasnovidec – jednoducho vie. Nevie síce ako, ale  vie. Nepotrebuje k tomu nič.
  4. Fyzický jasnovidec – cíti cez telo, cez fyzické city, ktoré jeho telo interpretuje.

Schopnosť rozlíšiť pravdu a lož

Keď si niečo čítam, alebo keď mi niekto niečo hovorí, častokrát dokážem intuitívne rozlíšiť, či je to pravda, alebo výmysel. Častokrát sa len pousmejem nad tým, čomu všetkému sú ľudia schopní uveriť a aké hlúposti sú schopní zo seba vypustiť. Je to vtipné, ale aj smutné zároveň ako sú ľudia ťahaní za nos.

Nie vždy viem rozlíšiť čo je pravda a čo nie. Ak to neviem, jednoducho to nechávam otvorené. Hovorím: “Môže to tak byť, aj nemusí“.

Nezaujatý pozorovateľ

Častokrát sa stretávam s nepochopením keď hovorím o jednej veci tak a potom zrazu inak. Ľudia si myslia, že mením názory, pritom len mením uhol pohľadu. Veď predsa keď uvidím skalu z jednej strany, môže mať iný tvar ako keď sa na ňu pozriem z druhej strany. Ľudia nedokážu pochopiť ako sa môžem pozerať na veci z viacerých uhlov pohľadu.

IMG_20160529_101552

Toto žiaľ ľuďom neviem vysvetliť. Nedokážu to pochopiť kým nemajú otvorené tretie oko a nedokážu sa pozerať na realitu viacerými uhlami pohľadu. Som z toho veľakrát zúfalý, keď sa snažím ľuďom vysvetliť ako sa veci majú, ale oni si stále melú to svoje zo svojho obmedzeného uhlu pohľadu. Je to ako keď sa pozerám na bludisko a ľudí v ňom. Vidím kadiaľ sa môžu dostať von, ale oni to nevidia. Keď sa snažím ľuďom ukázať cestu, nepočúvajú ma a hovoria: “Čo ty len môžeš vedieť…“. Je to naozaj nepríjemné a som z toho zúfalý.

Predstavte si, že všetci ľudia sú farboslepí a len zopár ľudí vidí farebne. Snažia sa farboslepým ľuďom popísať farby, no márne. Farboslepí ľudia si nevedia predstaviť farby a neveria tomu, že niektorí ľudia vidia farby.

Ľuďom sa ťažko vysvetľuje, že niektoré veci viem intuitívne.

Ako otvoriť tretie oko?

Sám neviem ako sa mi podarilo otvoriť tretie oko. Jednoducho som začal pripúšťať, že to, čo hovoria ostatní, môže byť pravda a nezatracoval som ich pohľad na realitu. Začal som sa pozerať na realitu ich očami a začal som ich chápať. Dosť mi pomohla aj každodenná meditácia. Neskôr som kamošovi popisoval ako vnímam realitu a on mi povedal, že mám otvorené tretie oko. Nepokúšal som sa ho nijak vedome otvoriť. Otvoril som ho intuitívne. Tým, že som počúval svoj vnútorný hlas.

chakras2

Veľa ľudí sa snaží otvoriť tretie oko, aby získali mystické schopnosti. No otvorené tretie oko ešte neznamená mať všetky mystické schopnosti. Treba sa ich naučiť.

Na internete môžete nájsť rôzne meditácie pre otvorenie tretieho oka a aktiváciu mystických schopností.

Príznaky otvárania tretieho oka

Ja som počas meditácie videl so zavretými očami medzi obočím modrofialovú farbu, čož je vlastne farba tretieho oka. Tiež som občas videl rôzne obrazy, tváre, ľudí, či rôzne zvláštne tvary. Občas som počul ako mi počas meditácie puká lebka. Nebolelo to, len som počul zvuky: “Puk, puk, puk” a cítil som to len veľmi mierne. Možno to bol zároveň aj príznak otvárania korunnej čakry.

Môžete pociťovať prívaly inšpirácie, pri ktorej sa nedokážete ovládať aj keď sa snažíte, zvýšenie kreativity, pocit zrýchľujúceho sa času, môžete vidieť opakujúce sa čísla ako napríklad 88, 1111, 444, 888,… elektrické a mechanické zariadenia môžu vo vašej prítomnosti prestať fungovať, môžete si všimnúť, že vám rýchlejšie rastú vlasy a nechty, môžete cítiť bolesť hlavy alebo tlak v oblasti tretieho oka… je tu veľa ďalších symptómov, no tieto sú také najhlavnejšie.

Otvorenie všetkých čakier

Ak si dokážete otvoriť všetky čakry a následne dokážete prebudiť energiu Kundalini, stane sa z vás akýsi superčlovek. Strach, vina, hanba, smútok, klamstvo, ilúzia, pripútanosť a ego nad vami nebudú mať kontrolu. Stanete sa pánmi svojho života. Vďaka korunnej čakre budete mať spojenie s Vyššou inteligenciou. O korunnej čakre si možno povieme niečo nabudúce.

mas ovela vacsiu moc

Ľuďom, ktorí nemajú skúsenosť s čakrami sa môžu zdať čakry ako ezoterický výmysel, no nie je to výmysel. Čakry sú súčasťou každého človeka. Sú to energetické centrá, cez ktoré prúdi životodarná energia zvaná prána, alebo Chi (či). Bez nej by neexistoval život. Nie je náhoda, že Buddha je zobrazovaný s tretím okom.

Ježiš je tiež často zobrazovaný s aurou okolo hlavy, ktorá symbolizuje korunnú čakru – múdrosť. A konkrétne na tomto obrázku je zobrazená aj srdcová čakra.

Ľudia sú duchovné bytosti a čakry sú našou súčasťou, či už tomu veríte, alebo nie.


Upozornenie: Články boli napísané s určitým stupňom vedomia. Keďže sa neustále vyvíjam, staršie články nemusia odzrkadľovať môj súčasný stav vedomia. Nie so všetkými článkami sa v súčasnosti stotožňujem. Avšak sú ponechané pre tých, ktorí sa nachádzajú na rovnakom alebo podobnom stupni vedomia akým boli články písané.
Ak ti článok pomohol, môžeš prejaviť svoju vďaku aj finančným príspevkom:

IBAN: SK3356000000004419953001

Ďakujem za každý jeden príspevok ♥ Nech Vás Láska sprevádza ♥

  • Jiří Forejt

    Velice pěkně napsáno…..

  • Mil Ky

    Čo si kkt ja tiež vidím fialové fatby a dokážem počuť svoj hlas!!!!!! Neverím ale ako to čítam tak buď mi jebe alebo som ho fakt dokázal otvoriť

  • Mil Ky

    A veľa x(skoro stále)sa mi stalo že som si povedal a čo som povedal alebo cítil tak to sa skutočne stalo a tak isto aj ked sa mi niečo sníva tak sa mi to stane ! A týmto veciam sa už venujem od svojích 11tich .

  • Michal

    Keď som si to prečítal tak ma napadlo že ma to dosť vystihuje.

  • https://anitram.wordpress.com/ anitraM

    Dobrý deň….chcem sa spýtať….ak niekto počuje v hlave dokola jednu pieseň viac dní…ráno a do obeda je to najintenzívnejšie, večer slabšie. Ak si číta, či rozpráva sa s niekym to nepočuje, len ak je v pokoji..nepomáha ani vyladiť sa na seba a zvýšiť vibrácie. Príde mi to, ako uviaznutie v nejakej slučke. Čo viem, je tam zablokovaná 7. čakra, lebo okrem toho pociťuje tlaky v hlave, akoby energia nevedela vystúpiť vyššie do 7., v 6 mala silný vír a chaos, ktorý do seba vťahoval všetko z vonka aj v 5. čakre je čiastočný blog a teraz aj zdúrená uzlina. Vyladenie energie je len dočasné, potom hudba znova hrá. Napadá vás niečo, pls?

    • http://hromnik.com Tomáš Hromník

      Veru s týmto neviem poradiť.

  • https://anitram.wordpress.com/ anitraM

    Vďaka aj tak.

  • fifipierko

    Veľmi sa mi páči Upozornenie. Málokto by toto dokázal napísať. Klobúk dole.

  • Romana

    Chcela by som sa opýtať, už niekoľko rokov pri mne zhasínajú lampy. Videla som veľa ´javov´ a poväčšine viem čo bude nasledovať alebo kto si čo myslí-alebo aký má zámer neustále ma bolí hlava a mozog mi stále šrotuje. Len škoda, že momentálne po rozchode len negatívne myšlienky a do teraz sa neviem donútiť meditovať. Neviem sa absolútne sústrediť . Viete mi poradiť ako by som mohla prestať toľko myslieť ? ďakujem