Spoznaj svoje životné poslanie pomocou životného čísla

Ako som tak študoval o duchovne, narazil som na životné čísla. Zistil som, že moje životné číslo je 9 a kupodivu ma jeho charakteristika dokonale vystihuje:

Múdrosť a vedomie

Deviatka je symbolom múdrosti, pochopenia a účasti. Úlohou deviatky je prinášať svoje nabyté znalosti a poznanie ostatným, načúvať múdrosti svojho srdca, inšpirovať a motivovať ostatných svojim príkladom. Preto by mali dbať na to, aby sa v živote riadili tým, čo hlásajú. Hlavným rysom tohto čísla je určité napojenie na vyššie sféry, veľmi silná intuícia a pochopenie vyššieho zmyslu života a zákonitostí. Deviatky sú ľudia veľmi ohľaduplní, chápajúci a veľmi často berú na svoje ramená zodpovednosť za druhých ľudí. Deviatka obsahuje vlastnosti všetkých predošlých čísel, preto je číslom veľkých možností, schopností. Vyznačuje sa analytickou mysľou, filozofickou povahou a fyzickou kondíciou. Pre deviatku je najdôležitejší život v pravde a na morálnych princípoch. Pre svoje postoje a chápanie sveta býva často druhými nepochopená, ba dokonca zatracovaná.

Ďalšie charakteristiky sú sklony k ilúziam a ideám, náladovosť a netolerancia, obavy a prehnaná starostlivosť a zodpovednosť. Uplatnenie nájde vo všetkých oblastiach vďaka svojmu potenciálu a všestrannému nadaniu, hlavne vo vede, technike, poradenstve a školstve.

Výstižné

Drvivá väčšina popisu ma vystihuje. Nesúznim s náladovosťou a netoleranciou. Keď som si prečítal popis svojho životného čísla, už som vedel, že moje poslanie je byť učiteľom a šíriť poznanie, ktoré som nadobudol. Prekvapila ma však výstižnosť charakteristiky ako to všetko do seba zapadá a súhlasí s mojim cítením.

Výpočet životného čísla

Výpočet životného čísla je jednoduchý. Stačí zrátať cifry vo svojom dátume narodenia, potom pravdepodobne dostanete dvojciferné číslo. Cifry dvojciferných čísel sčítavate dovtedy kým nedostanete jednociferné číslo, alebo čísla 11, či 22. Napríklad:

12.10.2001 => 1 + 2 + 1 + 0 + 2 + 0 + 0 + 1 = 7

Ak dostanete hneď jednociferné číslo, je to vaše životné číslo. Iný príklad:

28.8.1981 => 2 + 8 + 8 + 1 + 9 + 8 + 1 = 37

3 + 7 = 10

1 + 0 = 1

Životné čísla sú od 1 po 9 a dvojciferné čísla 11 a 22 majú špeciálny význam.

Charakteristiky jednotlivých čísel nájdete na stránke: http://www.dadyart.estranky.sk/clanky/cisla-vasho-osudu/

Význam životného čísla

Pomocou životného čísla môžete zistiť svoje smerovanie. No najskôr musíte poriadne spoznať sami seba. Potom vlastne zistíte smerovanie aj bez toho, aby ste si prečítali charakteristiku životného čísla. Spoznať samých seba a kráčať v súlade so životným zámerom je dôležité pre naplnenie životného poslania. Ak sa spoznáte a zistíte svoje smerovanie, váš život bude naplnený spokojnosťou.

Materialistom sa môže zdať, že je absurdné deliť 7 miliard ľudí do 11 chlievikov so životnými číslami. Je to veľmi podobné ako deliť ľudí na znamenia. Na mňa charakteristika životného čísla sedí. Poznám tiež pár ľudí, ktorí sa v popise svojho životného čísla našli. Podľa toho usudzujem, že na tom niečo bude. Ako ste na tom vy? Sedí charakteristika aj na vás? Ak nie, spoznali ste sami seba? Viete čo máte v živote robiť? Čo je vaším životným poslaním?


Upozornenie: Články boli napísané s určitým stupňom vedomia. Keďže sa neustále vyvíjam, staršie články nemusia odzrkadľovať môj súčasný stav vedomia. Nie so všetkými článkami sa v súčasnosti stotožňujem. Avšak sú ponechané pre tých, ktorí sa nachádzajú na rovnakom alebo podobnom stupni vedomia akým boli články písané.
Ak ti článok pomohol, môžeš prejaviť svoju vďaku aj finančným príspevkom:

IBAN: SK3356000000004419953001

Ďakujem za každý jeden príspevok ♥ Nech Vás Láska sprevádza ♥