Workshop – základy programovania

Úvod

Nedávno som dostal nápad – čo tak naučiť pár ľudí programovať? A začal som robiť online kurz programovania. Ako sa však ukázalo, drvivá väčšina ľudí, ktorí sa zapojili do tohto kurzu boli ľudia, ktorí už majú s programovaním skúsenosti. Domáce úlohy boli pre nich hračka. A tí, čo majú tajnú túžbu naučiť sa programovať si samozrejme nenájdu čas, alebo chuť robiť domáce úlohy, pretože sa im to asi zdá byť ťažké.

Jeden večer som sa nachádzal v mojom obľúbenom bare a prišiel za mnou kamarát so slovami “Nauč ma programovať”. Chcel som mu poslať svôj online kurz, ale uvedomil som si, že takíto ľudia sa nedonútia niečo sami naučiť. Bombardovať ľudí e-mailami prečo nerobia domáce úlohy ma nebaví. Na druhý deň ráno v mojej hlave vznikla myšlienka “Čo takto usporiadať workshop programovania?”.

Čo to je?

Za cca 2-4 hodiny sa naučíte základy programovania, zistíte či vás to baví a či sa chcete programovaniu ďalej venovať.

Pre koho to je?

Pre všetkých, ktorí chcú preniknúť do tajov programovania. Som toho názoru, že programovať sa naučí každý. No možno sa v tomto workshope presvedčím, že to nie je pravda :)

Pre koho to nie je?

Pre tých, ktorí majú s programovaním už skúsenosti. Na Workshope sa budú preberať naozaj iba základy.

Koľko to stojí?

Čo sa týka peňazí, tak nič. Investujete do toho “iba” čas (2-4 hodiny). Workshop je naozaj zdarma.

Prečo robím tento workshop?

Veľa ľudí nevie, čo si má pod pojmom “programovanie” predstaviť. Veľa ľudí vraví “programovanie nie je pre mňa” aj keď programovať nikdy neskúsili. Mojim cieľom je odhaliť mystériu programovania bežným smrteľníkom a prebudiť v nich lásku alebo nenávisť k programovaniu.

Programátorov je na celom svete nedostatok. Ľudia žijú z biednej výplaty, no keby sa naučili programovať, môžu zarábať oveľa viac. Takisto je to skvelá možnosť pre nezamestnaných. Viete ako som sa ja dostal k programovaniu? Bol som nezamestnaný a pretože som nechcel robiť za minimálnu mzdu, začal som sa učiť programovať.

Čo budeš potrebovať?

Hlavu s mozgom na rozmýšľanie, notebook na programovanie.

Kedy a kde to vypukne?

Termíny kurzu a prihlasovanie nájdete na stránke mojich kurzov: http://kurzy.hromnik.com/zaklady-programovania

Workshopu sa môže zúčastniť 8 – 10 ľudí.

Je možné, že pre veľký záujem bude workshopov viac. Ak máš záujem o workshop, prihlás sa do newslettera “Budúci programátori” a pošlem ti bližšie info hneď ako bude dostupné. Prihlásiť sa môžeš na tejdo adrese: http://hromnik.us8.list-manage.com/subscribe?u=278d7ef7b31184a530eaff0b2&id=a2cae41622

Prípadné otázky posielajte cez správy na Facebooku alebo na mail tomas@hromnik.com

Prihlásiť sa k odberu noviniek o programovaní

* povinné pole



Chcem dostávať novinky o:


 


Upozornenie: Články boli napísané s určitým stupňom vedomia. Keďže sa neustále vyvíjam, staršie články nemusia odzrkadľovať môj súčasný stav vedomia. Nie so všetkými článkami sa v súčasnosti stotožňujem. Avšak sú ponechané pre tých, ktorí sa nachádzajú na rovnakom alebo podobnom stupni vedomia akým boli články písané.
Ak ti článok pomohol, môžeš prejaviť svoju vďaku aj finančným príspevkom:

IBAN: SK3356000000004419953001

Ďakujem za každý jeden príspevok ♥ Nech Vás Láska sprevádza ♥