Ako som sa dostal k duchovnu

Ešte v roku 2014 som bol zarytý ateista a o duchovne som nemal ani poňatia. V Brne som stretol párkrát Krišňákov, od ktorých som si kúpil knihy, mimochodom veľmi lacné, iba za 100,-Kč, hrubšie za 200. Začal som čítať, ale moc som im nerozumel. Keď som stretol Krišňáka po tretíkrát, tak ma pozval na nedeľný program do ich chrámu. To bolo pre mňa niečo úplne nové, niečo nevídané. Píšem o tom v článku “Hare Krišna“. Zapáčilo sa mi to, tak som Krišňákov začal navštevovať pravidelne a kúpil som si knihu “Vědecké poznání duše“. Po prečítaní Vědeckého poznání duše som si uvedomil čo je mäso a prestal som ho jesť. Po pol roku nejedenia mäsa sa moje vedomie tak očistilo, že som dokázal pocítiť bezpodmienečnú lásku. Píšem o tom v článku “Pravá láska – láska k duši“. No a odvtedy, od januára 2015 sa môj život začal uberať duchovným smerom.

IMG_20150607_095338

Začal som študovať o twin flames (dvojplameňoch), o aurách, čakrách, astrálnom cestovaní a veľa iných zaujímavých vecí, o ktorých píšem v Príručke duchovna pre čerstvo prebudených. Koncom apríla som začal praktikovať každodennú meditáciu a to posunulo moje vedomie míľovými krokmi vpred. Preto hovorím, že meditácia je základ šťastného života. Meditácia je riešenie snáď na všetky problémy – osobné aj celosvetové. Keby všetci ľudia meditovali každý deň, na svete by neboli vojny, vraždy, násilie, hnev, nenávisť a iné obludnosti. O meditácii píšem v článku “Čo mi dala meditácia“. Účinky meditácie sa neustále stupňujú. Je to úžasné. Doprajte si aspoň 10 minút denne meditáciu a sledujte ako sa vám zmení vedomie a život.


Upozornenie: Články boli napísané s určitým stupňom vedomia. Keďže sa neustále vyvíjam, staršie články nemusia odzrkadľovať môj súčasný stav vedomia. Nie so všetkými článkami sa v súčasnosti stotožňujem. Avšak sú ponechané pre tých, ktorí sa nachádzajú na rovnakom alebo podobnom stupni vedomia akým boli články písané.
Ak ti článok pomohol, môžeš prejaviť svoju vďaku aj finančným príspevkom:

IBAN: SK3356000000004419953001

Ďakujem za každý jeden príspevok ♥ Nech Vás Láska sprevádza ♥