Si vegetarián? Si divný. Si abstinent? Si ešte viac divný

Kto sa čo i len trochu vymyká priemeru, je považovaný za čudáka. Keď sa ľudia dozvedia, že som vegetarián, krútia očami a čudujú sa: “Naozaj? A to ako môžeš nejesť mäso? Čo ješ ak neješ mäso?”. Jednoducho nedokážu pochopiť, že človek nepotrebuje mäso k šťastnému životu. A nedokážu pochopiť prečo sa ľudia zriekajú mäsa. To je v poriadku.

Čo ak ale prídem do krčmy medzi kamarátov, s ktorými som donedávna pil pivo, občas borovičku a domáce a poviem im, že nepijem alkohol? Vegetariánstvo ešte ako tak pochopia, ale to, že som zrazu abstinent? Čo je to za blbosť? Veď predsa každý pije alkohol, lebo je super, človek sa pri ňom uvoľní a odreaguje… a ráno mu býva zle, keď to preženie. Vegetariáni sú ešte v pohode, ale abstinenti? To sú sráči, ktorí nevedia čo je život. Život s opicou.

Si vegetarián? Si divný. Si abstinent? Si ešte viac divný. Si vegán? WTF? Žiješ v celibáte? OM(F)G!

No čo vám poviem…


Upozornenie: Články boli napísané s určitým stupňom vedomia. Keďže sa neustále vyvíjam, staršie články nemusia odzrkadľovať môj súčasný stav vedomia. Nie so všetkými článkami sa v súčasnosti stotožňujem. Avšak sú ponechané pre tých, ktorí sa nachádzajú na rovnakom alebo podobnom stupni vedomia akým boli články písané.
Ak ti článok pomohol, môžeš prejaviť svoju vďaku aj finančným príspevkom:

IBAN: SK3356000000004419953001

Ďakujem za každý jeden príspevok ♥ Nech Vás Láska sprevádza ♥