Letná web developerská škola

Čoraz viac ľudí ma oslovuje s tým, že sa chcú naučiť kódiť a robiť webové aplikácie. To ma vyhecovalo k tomu, aby som spravil 3 mesačnú letnú web developerskú školu. Veľa študentov sa bude cez prázdniny nudiť, takto môžu pre seba aspoň niečo spraviť.

Všetko podstatné som popísal na stránke Web developerskej školy: http://www.codermania.com/kurzy/letna-web-developerska-skola.

Pôvodne som to chcel robiť za dobrovoľný príspevok, ale zistil som, že ľudí by to moc nemotivovalo a nevážili by si nadobudnuté znalosti. Tým, že to bude platené, odfiltrujem špekulantov a získam študentov, ktorí majú seriózny záujem sa naučiť tvoriť webové aplikácie. Cena nie je ani vysoká, ani nízka. Teda oproti ostatným kurzom je pomerne nízka. Mojim cieľom nie je momentálne na tom zbohatnúť. Mojim cieľom je zvýšenie počtu a kvality web developerov, ktorým budem môcť posúvať pracovné ponuky, ktoré mi chodia.

Takže dúfam, že sa nazbiera dostatok serióznych záujemcov, ktorých naučím veci, ktoré by sa sami len tak nenaučili.


Upozornenie: Články boli napísané s určitým stupňom vedomia. Keďže sa neustále vyvíjam, staršie články nemusia odzrkadľovať môj súčasný stav vedomia. Nie so všetkými článkami sa v súčasnosti stotožňujem. Avšak sú ponechané pre tých, ktorí sa nachádzajú na rovnakom alebo podobnom stupni vedomia akým boli články písané.
Ak ti článok pomohol, môžeš prejaviť svoju vďaku aj finančným príspevkom:

IBAN: SK3356000000004419953001

Ďakujem za každý jeden príspevok ♥ Nech Vás Láska sprevádza ♥