Všetci máme spoločný cieľ, tak prečo sa rozdeľujeme?

Priatelia, niekto (nebudem ukazovať prstom) chce v Európe vyvolať chaos a zatiaľ sa mu to darí. Téma utečenci nenechá takmer nikoho chladného. Nielenže vzniká nenávisť Európanov k utečencom, ale ešte viac sa stupňuje nenávisť Európanov medzi sebou. Tí, čo chcú utečencom pomôcť verzus tí, čo tu utečencov nechcú a chcú radšej vyriešiť príčinu problému – vojnu. Treba si však uvedomiť, že všetci chceme mier!

Treba riešiť aj dôsledok aj príčinu

Už keď je dôsledok vojny taký, aký je, treba riešiť aj ten. Tu už nejde len o to, či tu niekto chce utečencov, alebo nechce. Treba riešiť aj utečencov a popritom treba hľadať riešenie aj na príčinu problému – nastoliť mier v krajinách, z ktorých ľudia utekajú.

Všetci chceme mier!

V súčasnej situácii je jedno, či je niekto humanista, utečenec, alebo nacionalista. Všetci chceme mier! Tak prečo medzi sebou tak urputne bojujeme?

2.9.2015 I wish they can find a solution

Nasledujúce video objasňuje prečo vznikla súčasná situácia. To je dobré vedieť pri riešení problému.

Nepovažujte ma prosím za sympatizanta nacionalizmu. Som len obyčajný človek, ktorý chce mier. Nenašiel som lepšie video pre vysvetlenie vzniknutej situácie :)

Spojme sa!

Prečo sa nespojíme – utečenci, humanisti, nacionalisti, jednoducho všetci, čo túžia po mieri a vyriešení tejto ťažkej situácie, aby sme ukázali svoju JEDNOTNÚ túžbu po mieri? Prečo neťaháme za jedno lano?

Osočovať jeden druhého dokáže každý, je to jednoduché. A presne také jednoduché môže byť spojenie síl za spoločný cieľ – MIER! Priestor na hašterenie bude (možno) neskôr.

Neviem ako z pozície bežného občana môžme zastaviť toto šialenstvo. Dajme hlavy dokopy a pokúsme sa to zastaviť!

Sme v tom všetci spoločne, tak načo sa rozdeľovať?! Samozrejme, každý má na niektoré veci iný názor, ale pochopte, že všetci chceme to isté. Pochopte, že v jednote je sila. Vedel to aj Svätopluk, mali by sme to vedieť aj my a nezabúdať na to. Nenechajme sa rozdeliť a rozlámať ako Svätoplukove prúty!

Svätoplukovi synovia jednotu nepochopili, možno nás čaká podobný osud.

V súčasnej situácii je nanajvýš hlúpe ba priam až šialené hašteriť sa medzi sebou kvoli rozličným názorom. Namiesto toho môžme spoločne hľadať riešenia.

Aj keď to môže znieť akokoľvek šialene, mám pre vás výzvu:

Ľudia všetkých národností, vierovyznaní, ideológií,… jednoducho všetci ľudia, spojme sa! Iba tak môžme dosiahnuť náš spoločný cieľ – mier.

Ak je vám to akokoľvek proti srsti, len sa nad tým zamyslite.


Upozornenie: Články boli napísané s určitým stupňom vedomia. Keďže sa neustále vyvíjam, staršie články nemusia odzrkadľovať môj súčasný stav vedomia. Nie so všetkými článkami sa v súčasnosti stotožňujem. Avšak sú ponechané pre tých, ktorí sa nachádzajú na rovnakom alebo podobnom stupni vedomia akým boli články písané.
Ak ti článok pomohol, môžeš prejaviť svoju vďaku aj finančným príspevkom:

IBAN: SK3356000000004419953001

Ďakujem za každý jeden príspevok ♥ Nech Vás Láska sprevádza ♥