Príručka duchovna pre čerstvo prebudených

Keď som zažil svoje prebudenie (február 2015), bol som celkom zmätený čo sa to deje a hlavne prečo sa to deje. Jedna z prvých vecí, ktoré som zažil bola bezpodmienečná láska – láska ku všetkým a všetkému bez rozdielu. Následne som začal vídať niekoľkokrát za deň anjelské čísla 88 a 888 a začal som o tom študovať. Keďže som zrovna dokončil jednu zákazku, tak som mal veľa času na štúdium a ďalšie zákazky som už neprijímal. Pracoval som na svojich projektoch a popritom som veľa študoval. Niekedy sa mi stalo, že som aj 4 dni v kuse študoval duchovné veci. Jednoducho som mal potrebu dozvedieť sa viac a malo to najvyššiu prioritu. Všetko ostatné išlo bokom. Už je to 7 mesiacov odkedy som začal študovať a študujem doteraz. Stále je čo objavovať.

Nedávno som zistil, že už toho viem celkom dosť oproti iným ľuďom, ktorí musia chodiť do práce a na štúdium nemajú toľko času. Rozhodol som sa preto spísať príručku pre čerstvo prebudených, ktorá obsahuje témy, na ktoré som narazil. Tento článok je iba rýchly prehľad. Zbytok si už musíte nájsť a doštudovať sami.

Bezpodmienečná láska

Bezpodmienečná láska bol taký prvý príznak prebudenia, ktorý som zažil. Spoznal som jedno prekrásne dievča, ktoré vo mne túto lásku prebudilo. V článku “Pravá láska, láska k duši” popisujem ako som to dievča spoznal a čo som pri nej zažíval. V článku “Láska a bezpodmienečná láska” popisujem bezpodmienečnú lásku.

Anjelské čísla

Už neviem presne kedy to začalo, ale začali ma prenasledovať čísla 88 a neskôr aj 888. 88 som videl každý deň niekoľkokrát a neskôr som niektoré dni videl aj 888 tiež niekoľkokrát za deň. Bolo to zvláštne, pretože nikdy predtým som nič také nevnímal, ale toto sa nedalo prehliadnuť. 88 znamená Heil Hitler. Nešlo mi do hlavy, že by som mal niečo spoločné s Hitlerom, tak som si naštudoval čo to znamená keď vidím všade 88. A bol som milo prekvapený!

Zistil som, že čísla 88 a 888 sú anjelské čísla.  Anjeli mi naznačujú, že som na správnej životnej ceste. Že mám pokračovať v tom, čo robím a odmena ma neminie.

Často pri chôdzi rozmýšľam nad životom. Často prichádzam na zaujímavé myšlienky a uspokojivé závery. O to viac sú uspokojivé keď hneď na to vidím na ŠPZ auta 88, alebo 888. Vždy sa poteším a usmejem. V jeden deň som kráčal po Brne a behom pol hodiny som videl 3x 888. Bolo to neuveriteľné. Takmer po každej myšlienke a nejakom závere vidím tieto čísla.

Občas ešte vídam opakujúce sa dvojky, ale nie v takej frekvencii ako 88.

Životné čísla

Krátko po anjelských číslach som narazil na životné čísla. Moje životné číslo je 9 a kupodivu na mňa prakticky všetko sedí.

Životné číslo vám napovie aké sú vaše silné a slabé stránky, aké máte v živote uplatnenie a môže vám pomôcť odhaliť vaše životné poslanie. O svojom životnom čísle si preštudujte z viacerých zdrojov, získate tak o sebe väčší prehľad. V každom zdroji môžete nájsť niečo nové. Ja väčšinou čerpám z anglických zdrojov, tie bývajú presnejšie a veľavravné.

Svoje životné číslo si môžete vypočítať  na stránke www.vestenie.sk/vypocitajte-si-svoje-osudove-cislo/

Aury

Aury prišli ku mne celkom nečakane. Jedného dňa mi kamarát napísal, že dokáže vidieť auru ľudí aj zvierat a pýtal sa ma či to dokážem tiež. Ja som dovtedy nemal ani tušenia čo je to aura. Tak som začal o aurách študovať a sú to veru zaujímavé veci. Aura môže mať rôzne farby podľa aktuálneho rozpoloženia človeka. Z aury sa dá vyčítať povaha, aktuálna nálada aj zdravotný stav človeka. Kto vidí aury a pozná význam ich farieb, dokáže človeka odhadnúť presne len z pohľadu na auru.

Snažil som sa naučiť vidieť aury, ale nemal som na to trpezlivosť. Po niekoľkých týždňoch trénovania sa mi podarilo vidieť len obrys aury na prstoch ruky.

Na videnie aury existujú rôzne cvičenia. Ja som robil toto cvičenie: nastavil som rozprestrenú dlaň pol metra od očí oproti bielej stene. Zameral som zrak medzi ukazovák a prostredník. Nepozeral som na stenu, ale na prázdne miesto medzi ukazovákom a prostredníkom. Pozeral som tak na to miesto 3 – 5 minút v kuse. Robil som toto cvičenie každý deň bezvýsledne. Po niekoľkých týždňoch som prvýkrát uvidel krásnu modrú auru a bol som z toho mega šťastný.

Ujo v nasledujúcom videu hovorí, že auru dokáže vidieť každý. Stačí len trénovať. Krásne popisuje začiatky videnia aury a ako ďalej postupovať.

Čakry

Kedysi som si myslel, že čakry sú ezoterický výmysel. No v rôznych spirituálnych článkoch boli čakry často spomínané. Tak som si trochu naštudoval aj o čakrách. Je úžasné dozvedieť sa ako funguje čakrálny systém a je ešte úžasnejšie zažiť si to na vlastnej koži keď sa otvorí nejaká čakra.

Keď som začal bezpodmienečne milovať, vedel som, že sa mi otvorila srdcová čakra. Zažil som lásku doposiaľ nepoznanú. O čakrách píšem v článku “Príručka o čakrách“.

Kundalini

O Kundalini som netušil kým mi o nej nerozprávala kamarátka, ktorá mala príznaky prebudenia Kundalini. Kundalini je doslova had alebo hadia sila. Táto duchovná sila sídli v každom človeku a bývá zobrazená ako zvinutý had na dolnom konci chrbtice. Ak je táto sila prebudená, vystupuje hore, prechádza energetickými centrami (čakrami) a jej pôsobenie sa prejaví vo forme duchovného poznania a mystických skúseností ako vízie minulých životov, maximálne vyostrenie intuície, jasnovidecké schopnosti atď. A paranormálne schopnosti (psychokinéza, telepatia atď.).

Ak sa v človeku prebudí kundalini, človek má veľkú potrebu tvoriť – písať, malovať, skladať hudbu,… čokoľvek tvorivé. Musí neustále tvoriť, nedokáže s tým prestať. Ja mám napríklad obrovskú potrebu písať.

Neviem s určitosťou povedať či je to Kundalini, ale cítim v sebe nejakú energiu. Dokážem ju ovládať a presúvať cez telé telo, od hlavy až po päty. Dokážem si navodiť stav obrovského šťastia a lásky až z toho idú zimomriavky po chrbte. Predstavte si, že ste vyhrali niekoľko miliónov v lotérii. Takýto pocit si dokážem navodiť.

Liečiteľstvo

Na liečiteľstvo som narazil opäť len “náhodou” keď mi kamarátka napísala, že jej dcéra má problém, s ktorým si nevie rady. Vraj keď chytí niečo keramické do ruky, tak to praskne. Elektronika sa okolo nej kazí. Je zúfalá a nevie čo s tým. Ja som niečo také počul prvýkrát. Tak som začal študovať.

Dozvedel som sa, že to liečivá energia spôsobuje praskanie keramiky a kazenie elektroniky. Dozvedel som sa, že si treba zaobstarať určité kamene, či krištály na utlmenie tejto energie. Názvy kameňov si už nepamätám.

Kamarátka mi ešte napísala, že jej dcéra jej vyliečila boľavé rameno len priložením rúk. Úplná pecka!

Lucidné sny

Keď som sa dozvedel, že existuje niečo ako lucidný sen, hneď som to chcel skúsiť. Lucidný sen je sen, v ktorom si uvedomíš, že snívaš a môžeš potom sen vedome ovládať. Môžeš v tom sne robiť prakticky čokoľvek. Lenže na to, aby človek dokázal mať lucidný sen, musí si sny pamätať. Ja som si sny moc nepamätal. Tak som sa pred spaním sústredil, aby som si zapamätal sen. Pred spaním som si hovoril “Chcem si zapamätať sen, chcem si zapamätať sen,…” A po čase to začalo fungovať. Sny som si zapisoval do snára, aby sa mi lepšie vryli do pamäti. Ak si človek sny nezapíše hneď ako sa zobudí, väčšinou ich zabudne. Zapísal som pár strán snára a snívali sa mi aj zvláštne sny, ktorých význam som zistil neskôr. Každý náš sen nám má totiž čo povedať.

Keď už som si dokázal zapamätať sny, začal som trénovať lucidné sny. Je na to technika tzv. “reality check” – kontrolovanie reality. Ak máte sen, v tom sne si nemusíte uvedomiť, že je to sen. A v tom je ten háčik. Ak sa vo sne pozriete napríklad na hodiny niekoľkokrát za sebou, vždy uvidíte iný čas. Alebo ak sa vo sne pozriete na svoje ruky, majú zvyčajne 6 prstov, alebo sú prsty rozmazané. Vo sne tiež dokážete lietať keď si zmyslíte. Reality check spočíva v tom, že počas dňa sa napríklad každú hodinu pozriete na ruku, či má 5 prstov, poviete si, že chcete lietať no nejde to, pozriete sa 2x po sebe na hodiny a ukazujú rovnaký čas. Toto sú takzvané spúšťače. Ak sa vo sne pozriete na ruky a vidíte 6 prstov alebo ich vidíte rozmazane, zrazu si uvedomíte, že snívate. To isté s hodinami a lietaním. A keď s uvedomíte, že snívate, môžete vedome ovládať sen a robiť v ňom čokoľvek. Je to úžasné, no ešte sa mi to nepodarilo. Nemal som na to trpezlivosť a od snahy o lucidné sny som upustil.

Lucidné sny nie sú iba na hranie. Môžeš sa v nich aj niečo naučiť, alebo sa napríklad zbaviť strachu.

Astrálne cestovanie

Astrálne cestovanie je vyšší level lucidných snov. Už to nie je len sen ale dosť zvláštna realita. Jedná sa o oddelenie astrálneho tela od hmotného. Jedná sa o navštívenie astrálneho sveta, kde tiež môžeš môžeš robiť prakticky čokoľvek, čo má tvoja duša dovolené.

Mýty hovoria, že astrálne cestovanie je nebezpečné a strašidelné. Svojim spôsobom áno. Negatívni ľudia (s nízkou frekvenciou), ktorých ovláda strach a dokážu sa dostať do astrálu, si dokážu privolať strašidelné veci. A potom šíria tieto strašidelné veci medzi ostatných. Lenže človek s vyššou frekvenciou, ktorý je viac pozitívny a nebojí sa, si neprivoláva strašidelné veci, práve naopak. Dokáže si privolať svojich anjelov, ktorí ho astrálom prevedú a môže sa od nich naučiť veľa vecí.

Astrálne cestovanie je tiež jedna z vecí, ktoré by som sa rád naučil, no nie je to také jednoduché. Nemám na to ani moc času. Radšej sa sústredím na tento náš svet, v ktorom mám ešte veľa práce.

Návodov na astrálne cestovanie je celkom dosť a sú na to rôzne techniky. Niektorí ľudia dokážu astrálne cestovať bez toho aby sa o to nejak extra pokúšali. Niektorí ľudia majú schopnosť astrálneho cestovania vrodenú, iní sa to musia dlho dlho učiť.

Meditácia

O meditácii píšem v článku “Čo mi dala meditácia“.

Twin flame/soul

Twin flame môžem preložiť ako “dvojplameň”, no tento preložený pojem sa mi moc nepáči. Budem používať Twin flame. Twin flame je niečo ako spriaznená duša. Je to akoby jedna duša v dvoch telách. Niektorí ľudia majú to šťastie, že narazia na svoju duchovnú dvojičku. Od prvého momentu vedia, že s tým človekom už niečo v minulom živote zažili.

Ja som zažil niečo veľmi podobné keď som sa pozrel do očí jednej nádhernej dievčiny. Z jej očí som vyčítal, že sme sa už museli v minulom živote stretnúť. Cítil som zvláštne puto. Bolo to naozaj zvláštne, ale krásne a silné. Nič krajšie som v živote nezažil. Keď som bol s ňou, bol som ako malé dieťa, bol som mega šťastný ako nikdy pred tým. Nevedel som o čo ide. Začal som teda o “spriaznených dušiach” študovať a narazil som na Twin flames. Neskôr som zistil, že to pravdepodobne nebola moja twin flame, lebo som nezažíval príznaky prepojenia ako cítenie pocitov toho druhého a podobne. No naučil som sa pri nej bezpodmienečne milovať.

O pár mesiacov na to spoznala kamoška svoju dvojičku. Od prvého momentu vedela, že má k tomu chlapovi, ktorého videla prvýkrát v živote, nejaké puto. On to vedel tiež. Dali sa dokopy a chodili spolu asi 2 mesiace. Boli spolu oveľa šťastnejší ako kedykoľvek predtým. On potom od nej “ušiel” z dôvodu že vraj nedokáže vstrebať toľké šťastie, ktoré s ňou prežíva. Toto sa nazýva útek a bežne sa to v twin flames vzťahoch stáva, že jeden vzťah neunesie z rôznych dôvodov. Kamoška vo vzťahu aj po rozchode zažívala príznaky twin flame a cítila jeho pocity na diaľku.

Láska medzi dvojičkami nie je len taká obyčajná láska. Ak sa twin flames úspešne spoja, majú spoločné životné poslanie, ktoré väčšinou zahŕňa pomoc ostatným. Ak sa spojenie nepodarí, aj tak je to jedinečná príležitosť pre duchovný rast oboch. Je to ako turbo. Sám som toto turbo zažil a je to pecka.

Tento článok popisuje rozdiel medzi spriaznenou dušou a twin flame, tiež popisuje odlúčenie, ktoré kamoška tiež zažila: http://divine-love.quicksnake.cz/Co-je-to-dvojplamen/Rozdil-mezi-dvojplamenem-a-spriznenou-dusi

Tento článok je tiež zaujímavý: http://www.novoucestou.cz/?p=53234

Dimenzie

Dimenzie sú veľmi zaujímavá téma. Žijeme v 3. dimenzii, no existujú vyššie aj nižšie dimenzie. Dimenzia môže byť stav vedomia, ale aj priestor.

2D

Napríklad v 2. dimenzii žijú škriatkovia, elfovia, víly a iné rozprávkové bytosti. Žijú tu na Zemi v prírode. V každej rastline je nejaká bytosť. Existujú ľudia, ktorí tieto bytosti dokážu vidieť a komunikovať s nimi. O týchto bytostiach si môžeš prečítať tu: http://karolinaloskotova.blog.cz/rubrika/nehmotne-bytosti-osobne

4D

4. dimenzia je moja najobľúbenejšia, lebo som do nej prešiel z 3. dimenzie a cítim sa tu dobre. Je to stav vedomia. 4. dimenzia je prestupná stanica do 5. dimenzie, aby sa ľudia naučili ovládať negatívne myšlienky, strach a naučili sa žiť v prítomnom okamihu. V 4. dimenzii neexistuje hnev, sebectvo, nenávisť ani žiadne iné negatívne pocity a vlastnosti. Dokonca ani strach. V 4. dimenzii existuje láska, šťastie a harmónia.

Z 3. do 4. dimenzie som prešiel tak, že som “zachytával” negatívne pocity a pracoval som s nimi. Pýtal som sa “Prečo sa hnevám? Prečo mám tento negatívny pocit? Dá sa situácia riešiť aj inak ako hnevom?”. A postupne som zistil, že negatívne pocity ľuďom viac škodia ako prospievajú. Negatívny pocit sa snažím zachytiť, zistiť jeho pôvod, odkiaľ prišiel, prečo prišiel a môžem sa rozhodnúť či ho pustím ďalej a spravím zle sebe a ostatným, alebo ho jednoducho spracujem a negatívny pocit odíde do večných lovíšť. Je to zaujímavá technika a odporúčam ju trénovať každému, kto chce na sebe pracovať. Kedysi som sa dokázal naštvať kvoli úplnej hlúposti, no táto technika spravila z nerváka pohoďáka. Teraz sa zabávam na ľuďoch, ktorí sa rozčulujú pre úplné hlúposti. Napríklad sused sa naštval keď boli obsadené obidva výťahy, mohol si to odpustiť a ísť spokojný po schodoch, hehe.

Tiež je dôležitá práca so strachom a meditácia.

Odporúčam článok “3D vs. 4D realita“.

5D

5. dimenzia je dimenzia, do ktorej smeruje väčšina ľudí z 3. dimenzie. V 5. dimenzii sa otvárajú možnosti a schopnosti ako teleportácia, telepatia a iné parády. V 5. dimenzii neexistuje čas. Existuje iba prítomný okamih. 4. dimenzia je len prestupná stanica do 5. dimenzie. V 4. dimenzii sa človek musí naučiť ovládať svoje myšlienky pretože v 5. dimenzii sa myšlienky okamžite zhmotňujú. Predstavte si akú hrôzu by si dokázali ľudia zhmotniť keby prešli priamo z 3. do 5. dimenzie.

Niektorí ľudia tvrdia, že sa nachádzajú v 5. dimenzii.

Existuje aj šiesta a vyššie dimenzie, ktoré sú tiež zaujímavé no pre väčšinu ľudí momentálne nepodstatné a nepochopiteľné. Niekto uvádza, že je celkovo 12 dimenzií, iné zdroje uvádzajú väčšie číslo. Každopádne posledná dimenzia je Zdroj všetkého.

Mimozemšťania

Áno, mimozemšťania. Vo vesmíre nie sme sami. Bolo by naivné myslieť si, že sme. Niektorí z nich sú inkarnovaní na Zemi ako ľudia.

Tak ako sú rôzne rasy ľudí (v skutočnosti sme jedna ľudská rasa), tak sú rôzne rasy mimozemšťanov. Delia sa na pozitívnych a negatívnych. Existuje dokonca Intergalaktická rada, ktorá je niečo ako Organizácia spojených národov (OSN) u nás na Zemi.

Pozitívni mimozemšťania

Plejáďania, Arkturiáni, Síriania,…

Negatívni mimozemšťania

Annunaki, Reptiliáni, Drakoniáni,…

Viac mimozemských rás je popísaných tu: http://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/esp_vida_alien_19a.htm

Uzemňovanie (grounding/earthing)

Uzemňovanie je pre mňa z duchovného hľadiska stále nepochopená téma. Uzemňovanie je vhodné pre ľudí, ktorí si často ulietavajú mimo svojho tela. Teal Swan o uzemňovaní hovorí vo svojom videu: http://www.novazem.info/teal-scott-uzemnovani/

Uzemňovanie má význam aj zo zdravotného hľadiska. Moderní ľudia sa od prírody natoľko vzdialili, že veľa z nich trpí rôznymi chorobami. Pritom ku zdraviu stačí tak málo. Opäť sa spojiť s Matkou Zemou. Ľudia chodia v topánkach, ktoré ich izolujú od pozitívnych účinkov Zeme. Chodenie naboso je najjednoduchší spôsob uzemňovania sa. Ideálna je chôdza priamo po zemi. Chodníky tiež izolujú.

Zem má negatívny náboj. Imunitný systém pracuje optimálne ak má telo primeranú hladinu elektrónov.

Odporúčam pozrieť si film Grounded, v ktorom sa dozviete viac o pozitívnych účinkoch uzemňovania sa.

Ďalšie pojmy

Je dobré poznať pojmy ako jednota, dualita, vedomie Krista/Krišny.

Duchovní učitelia a iné zdroje poznania

Anglicky hovoriaci učitelia sú Teal Swan (moja najobľúbenejšia), Simona RichRalph Smart (Infinite waters), SadhguruEckhart Tolle.

Československé zdroje sú GoschaTV, EugenikaTVAlue, Nová Zem, Evolúcia vedomia.

Prípadne môžeš sledovať tento blog a môj Youtube kanál. Odporúčam playlist “spiritual“.

Zdrojov je dosť, v každom nájdeš niečo zaujímavé. Odporúčam ti pridať sa do Facebookovej skupiny Evolúcia vedomia, kde sa každý deň preberajú zaujímavé témy. Nájdeš tam nových (prebudených) priateľov a spriaznené duše. Môžeš sa tam pýtať otázky a s najväčšou pravdepodobnosťou budú zodpovedané.

Prajem ti veľa šťastia na tvojej ceste k poznaniu.


Upozornenie: Články boli napísané s určitým stupňom vedomia. Keďže sa neustále vyvíjam, staršie články nemusia odzrkadľovať môj súčasný stav vedomia. Nie so všetkými článkami sa v súčasnosti stotožňujem. Avšak sú ponechané pre tých, ktorí sa nachádzajú na rovnakom alebo podobnom stupni vedomia akým boli články písané.
Ak ti článok pomohol, môžeš prejaviť svoju vďaku aj finančným príspevkom:

IBAN: SK3356000000004419953001

Ďakujem za každý jeden príspevok ♥ Nech Vás Láska sprevádza ♥