Príznaky duchovného prebudenia

Medzi “prebudenými”, duchovne založenými ľuďmi a tými, ktorí neuznávajú nič duchovné, je veľká priepasť. Kým prebudení ľudia javia známky duchovného pokroku, kladú dôraz na sebarozvoj a porozumenie duchovna, iní ľudia sa viac ponárajú do tohto fyzického sveta, nevedomosti a ignorancie. Prebudení si prestávajú rozumieť s neprebudenými.

Ak sa ti nechce čítať, pozri si Vlog:

Budíček!

V roku 2012 s koncom Mayskeho kalendára a začiatkom Nového veku sa začalo veľa ľudí prebúdzať zo “zimného spánku”. Z ilúzie tohto sveta. Začali vnímať svet inak ako ostatní. Počas uplynulých 3 rokov sa prebudilo celkom slušné množstvo ľudí, vrátane mňa a pár ľudí v mojom okolí. Najzaujímavejšie na tom je, že sa ľudia prebúdzajú nezávisle na sebe! Je to úžasné pozorovať. Je celkom sranda zistiť, že môj spolužiak zo strednej školy sa dostal k rovnakým duchovným veciam ako ja bez toho, aby sme boli spolu počas uplynulých rokov v kontakte. Toto je jeden z mnohých príkladov…

V roku 2015 je vlna uvedomenia ešte silnejšia a jej sila a účinok sa stále zvyšuje so zvyšujúcim sa počtom prebudených ľudí. Ľudia sa postupne zobúdzajú do iného stavu vedomia (4D).

Príznaky prebudenia

Príznaky prebudenia môžu byť obavy/strach, depresie, mimotelové skúsenosti (astrál), živé sny (akoby bol sen skutočnosť), lucidné sny (viem, že snívam a môžem ovládať sen), náhle zmeny vo vzťahoch alebo kariére, náhla zmena hodnotového rebríčka a podobne. Ak prežívaš čokoľvek zvláštne, je to pravdepodobne príznak, že sa prebúdza tvoje skutočné JA a začínaš ho viac vnímať. Môžeš mať pocit, že si sa zbláznil, no vedz, že je nás takých bláznov viac. Nie si sám.

Život má zrazu úplne iný význam. Veci, ktoré nám ešte včera dávali zmysel, nám už dnes zmysel nedávajú. Začíname sa viac zaujímať o duchovný život a prestávame si rozumieť s racionálne založenými ľuďmi. Túžime viac po slobode a zisťujeme, že v súčasnom nastavení systému a spoločnosti nie sme slobodní. Uvedomujeme si veci, ktoré si iní neuvedomujú. Zrazu vidíme svet inými očami.

Toto prebudenie je úžasné. Kým ľudia, ktorí zažili prebudenie, vidia a zažívajú lásku, slobodu a vzrušenie z toho všetkého, neprebudení vidia len utrpenie, strach, negativitu, staré naučené programy a prebudených nazývajú bláznami. Nič si z toho nerobte. Vedzte, že prebudených pribúda stále viac.

Počas prebúdzania môžeš cítiť nasledovné:

  1. Cítiš, že v týchto dňoch sa deje na planéte Zem niečo veľké. Tvoj vnútorný hlas ti hovorí, že prichádza zmena.
  2. Hľadáš hlbší význam života.
  3. Usilovanie o materiálne bohatstvo ťa viac neuspokojuje.
  4. Stále viac začínaš byť znudený a znechutený všednými činnosťami, ktoré ti prestali dávať zmysel.
  5. Už necítiš väzbu na ľudí, či predmety ku ktorým si mal predtým blízky vzťah.
  6. Tvoja kariéra a vzťahy už viac nie sú také isté aké boli predtým.
  7. Začínaš si uvedomovať, že dlhotrvajúci pokoj a šťastie je vnútorná záležitosť.
  8. Viac sa zaujímaš o duchovný svet ako o fyzický.
  9. Skúšky osobných, finančných, zdravotných a iných problémov sa vynorili v tvojom živote.
  10. Meníš svoj jedálniček – zaujímaš sa o zdravú stravu a nepotrebuješ jesť tak veľa ako predtým.
  11. Často sa pýtaš “Kto som? Čo tu robím? Čo je zmysel môjho bytia na tejto planéte?”.
  12. Pociťuješ náhle prívaly pozitívnych alebo negatívnych emócií – cítiš bezdôvodne neskutočné šťastie alebo veľký smútok z ničoho nič.
  13. Cítiš, že čas plynie extrémne pomaly, alebo extrémne rýchlo.
  14. Myslíš si, že si sa zbláznil, ale vo svojom vnútri vieš, že si na správnej ceste.
  15. V tvojej hlave prebieha očistný proces od starých programov, ktoré do teba nainštalovali rodičia, učitelia a spoločnosť.
  16. Občas cítiš únavu bez akéhokoľvek dôvodu.
  17. Rebríček hodnôt sa ti zmenil prakticky zo dňa na deň.
  18. Cítiš sa byť “odpojený” od rodiny a priateľov.
  19. Niektorým prebudeným sa môže zdať, že sa im celý život rozpadá.
  20. Začínaš sa pozerať na veci inými očami.
  21. Niektoré dni je všetko v poriadku, iné dni sa zdá byť všetko zlé.
  22. Peniaze prestali mať pre teba hodnotu.
  23. Tvoj starý život upadá zatiaľ čo tvoj nový život sa vynára.
  24. Cítiš sa veľmi nepríjemne keď si obklopený negatívnou energiou.
  25. Náboženstvo, ktoré ťa motivovalo cez strach a vinu ti už viac nedáva zmysel.
  26. Pozoruješ rôzne znamenia – opakujúce sa čísla, prírodné úkazy,…
  27. Stále viac sa cítiš byť “odpojený” od zbytku sveta.
  28. Činnosti, ktoré si robil doteraz ti prestali dávať zmysel.
  29. Cítiš, že sa tvoja frekvencia zvyšuje a miesta a veci s nižšou frekvenciou ako sú nákupné centrá, uponáhlané miesta, násilné filmy a iné negatívne veci znižujú tvoju frekvenciu.
  30. Hľadáš spôsob ako dosiahnuť vnútorný kľud a jednoduchosť života.
  31. Cítiš, že žiješ v dvoch rozličných realitách naraz – v 3D realite, ktorá je materiálna plná strachu, hnevu, násilia, nenávisti, ktorú pomaly opúšťaš vs. nová realita (4D) vyššej vibrácie, ktorá je duchovná plná lásky, šťastia, harmónie, do ktorej smeruješ.
  32. Viac sa zamýšľaš, rôzne myšlienky ti prebiehajú hlavou veľmi rýchlo.
  33. Máš nutkanie niečo tvoriť – písať, malovať, tvoriť hudbu,…

Ja prežívam drvivú väčšinu týchto príznakov a stále sa občas cítim ako blázon. Ale šťastný blázon.

Zmietnutie starých programov zo stola

Rodičia nás nejako vychovali, v škole sme sa niečo naučili a v práci otročíme minimálne 8 hodín denne za farebné papieriky zvané peniaze. Médiá do nás neustále hustia negativitu, ktorá sa prejavuje na ľuďoch. Ľudia majú kvoli tomu viac negatívnych ako pozitívnych myšlienok a to ich brzdí na ceste sebarozvoja.

Počas prebudenia môžeš vnímať túto negativitu, hlavne strach, celkom intenzívne. Akoby sa to všetko zhmotnilo a zavalilo ťa to. No vedz, že sa z toho zvládneš vyhrabať. Vyhrabeš sa z trosiek starého programu a uvidíš oveľa krajší svet.

Jedna veľmi zvláštna vec

Už niekoľko mesiacov cítim v hlave zvláštny tlak. Akoby prúd energie smeroval z hlavy do vesmíru. Pri meditácii je tento tlak ešte väčší. Ľudia žijúci podľa starého programu by s tým utekali k doktorovi, no doktor by im s tým nepomohol. V skutočnosti je to príznak otvorenia “korunnej” čakry, ktorá zaisťuje príjem vesmírnej/božskej energie. Je to akési spojenie s Vyšším vedomím. Je to zvláštny pocit… akoby som mal na hlave šnúrku a niekto ma za ňu stále ťahal :))

Študuj!

Ak zažívaš niečo zvláštne, skús si o tom naštudovať. Na internete určite niečo nájdeš. Najlepšie informácie sú v angličtine. Snaž sa dozvedieť čo najviac o tom, čo prežívaš. Ak niečo nevieš nájsť, alebo si stále zmätený, kľudne mi napíš. Na stránke “Kto je Elfoslav?” nájdeš na mňa kontakt.

Všetko je v tebe

V sebe máš všetku múdrosť vesmíru. Stačí nájsť tie správne dvere a otvoriť ich.


Upozornenie: Články boli napísané s určitým stupňom vedomia. Keďže sa neustále vyvíjam, staršie články nemusia odzrkadľovať môj súčasný stav vedomia. Nie so všetkými článkami sa v súčasnosti stotožňujem. Avšak sú ponechané pre tých, ktorí sa nachádzajú na rovnakom alebo podobnom stupni vedomia akým boli články písané.
Ak ti článok pomohol, môžeš prejaviť svoju vďaku aj finančným príspevkom:

IBAN: SK3356000000004419953001

Ďakujem za každý jeden príspevok ♥ Nech Vás Láska sprevádza ♥

  • Ľubomir Polaček

    každy mame v sebe niečo čo je božske (duša) a zvieracie (telo) čomu venujeme pozornosť taki aj sme.Lenže je tam jeden hačik alebo lepšie povedane hak.Musime dospieť k tomu že dokažeme počuvať a citiť svoju dušu a vtedy sa nemusime bať že nie sme na spravnej ceste.Toto je alfou a omegou večnej pravdy ktora v dnešnych, hlavne žido naboženstvach tak markantne chyba,dôsledky vidime neustale vo svete.V podstate s Vami suhlasim,semo tamo by som si dovolil oponovať napr.že ked sa človek prebudi citi radosť, z čoho? ked zrazu uvidi ten marazmus v ktorom sa nachadzame ?Ja by som doporučil zase skôr ruske stranky,tam duša plava tajgou v čistote.Anglicky hovoriace krajiny narobili a robia vo svete veľa zla a aj informacie v tomto jazyku nesu zo sebou temnu energiu.