Čo je v súčasnosti naozaj dôležité?

Na individuálnej úrovni je pre každého dôležité niečo iné. Pre chorého je dôležité zdravie, pre chudobného bohatstvo. Pre niekoho je dôležitá rodina a priatelia, pre iného zase kariéra. No pribúda čoraz viac ľudí, ktorí chápu čo je momentálne najdôležitejšie. Nie je to rodina, ani priatelia, ani kariéra, či bohatstvo. Čo to teda je?

Ak sa ti nechce čítať, pozri si vlog (20 min):

Globálne prebudenie

V súčasnosti je najdlôležitejšie prebudenie čo najväčšieho počtu ľudí. Čím viac ľudí si uvedomí, že žijú v Matrixe, tým väčšia šanca, že sa do histórie ľudstva nezapíše ďalší masaker v podobe miliónov stratených životov.

Čo znamená prebudenie?

Veľa ľudí žije v ilúzii a v nevedomosti. Myslia si, že strach, hnev, násilie, vojny a iné hrôzy sú prirodzené. V skutočnosti nie sú. Sú to nástroje moci, ktoré budú odstránené.

Prebudenie spočíva v prekuknutí tejto ilúzie. Prebudenie znamená uvedomiť si, že v súčasnom systéme ľudia nie sú slobodní. To je prvý krok. Píšem o tom v článku “Odpojenie sa od Matrixu“. Súčasťou prebudenia je aj ovládnutie ega a negatívnych emócií, pocítenie jednoty a bezpodmienečnej lásky ku všetkým a všetkému. Nie sú to nejaké ezoterické výmysly. Je to realita, ktorú zažíva stále viac ľudí vrátane mňa. Ľudia sa stávajú ľuďmi.

Prečo je prebudenie dôležité?

Ľudia žijú v ilúzii a sú v nej udržiavaní. Prijali strach, nenávisť, vojny, násilie a iné hrôzy ako súčasť ich života. Tak, ako boli v detstve klamaní, že ježiško nosí darčeky, tak sú klamaní v dospelosti, že musia byť úspešní, hnať sa za peniazmi častokrát na úkor svojho zdravia a na úkor iných, robia prácu, ktorá ich nebaví a nemajú dostatok času na to, čo ich skutočne baví, sú masírovaní rôznymi propagandami a náboženstvami. Ľudia žijú v oddelenosti a vnímajú oddelenosť namiesto jednoty. Nechápu, že spoločne by dosiahli viac ako oddelene. Rasy, národy, štáty, mestá, to sú umelo vytvorené hranice, ktoré majú oddeľovať ľudí.

Je toho veľa, čo ľudí udržuje v ilúzii. Už toho bolo dosť, je čas na prebudenie. Keď ľudia prekuknú ilúziu peňazí a ilúziu moci elity, keď sa prebudia, budú môcť žiť bez vojen, násilia, strachu, nenávisti a všetkého toho zlého, čo videli doteraz. Budú žiť v láske, šťastí a hojnosti bez nadvlády. Každý bude mať všekého dostatok a každý bude môcť robiť to, čo ho baví a vyvíjať svoj potenciál naplno. Ľudia pocítia jednotu a budú si navzájom pomáhať, budú ťahať za jedno lano. Nastane raj na Zemi.

Život je hra

Život je hra, v ktorej elita porušuje dohodnuté pravidlá. Pravidlá môžu porušovať len dovtedy, kým o tom ľudia nevedia. Ak sa prebudí väčšina ľudí, prekukne špinavé praktiky elity a elita stratí moc. Jej moc je založená len na nevedomosti a ignorancii ľudí. Pre niekoho sú tieto informácie fakty, pre niekoho konšpiračná teória. Stačí si o tom naštudovať viac. Táto “konšpiračná teória” nie je až taká hlúposť ako sa môže niektorým z vás zdať. 1% elity ovláda 99% ľudí. Píšem o tom v článku “Viete čo je temná Kabala?“.

Predpovede zmeny

Príchod Ježiša

Kresťania v týchto dňoch očakávajú druhý príchod Ježiša. Čakajú na svojho spasiteľa. No pred jeho príchodom má nastať vláda antikrista na niekoľko rokov. Potom príde Ježiš, zabije antikrista a nastane veľký súd, na ktorom sa bude rozhodovať, kto pôjde do neba a kto do pekla. Čítal som krásne tvrdenie, že druhý príchod Ježiša je len symbolický a symbolizuje to, že ľudia budú postupne dosahovať vedomie Krista a tým zmenia (spasia) svet. Dáva mi to zmysel, pretože toto vedomie som už čiastočne dosiahol. Píšem o ňom v článku “Vedomie Krista“. Ľudia s týmto vedomím sú prakticky neovládateľní elitou, pretože prekukli ich špinavé plány a nechcú byť ich súčasťou. Elita stratí moc, v podstate bude antikrist zabitý. Len tým, že sa ľudia prebudia a už viac nebudú chcieť žiť v otroctve. 1% elity nedokáže ovládať 99% prebudených ľudí.

Nový, Zlatý vek

New age tvrdí, že nastal Nový vek, vek Vodnára. Védska literatúra tvrdí, že žijeme v Zlatom veku, v ktorom sa stále viac ľudí zaujíma o duchovný život. Môžeme to pozorovať aj okolo seba. Ľudia sa menia. Vedomie ľudí sa mení. Ja sám som sa za rok zmenil na nepoznanie. Moji priatelia sa zmenili a menia sa ďalší. Je to úžasné pozorovať. Som vďačný, že môžem žiť v Zlatom veku, pozorovať zmenu k lepšiemu a aktívne prispievať k tejto zmene.

Postupne by si ľudia mali uvedomiť, že sú dlhé roky ovládaní elitou, ktorá riadi tento svet a postupne by sa z tejto nadvlády mali vyslobodiť. Neviem ako dlho to bude trvať a je to v podstate jedno. Dôležitý je výsledok. Dôležité je to, že sa ľudia dokážu oslobodiť. Väčšina ľudí chce žiť v mieri, láske, šťastí a hojnosti. V tom im bráni iba elita, ktorá tvorí asi 1% ľudskej populácie. Elita udržuje ľudí v nevedomosti, strachu a ilúzii.

Je to na nás

Budúcnosť a história ľudstva závisí na jednotlivcoch. Jednotlivci totiž určujú kolektívne vedomie. Doteraz žilo veľa ľudí v nevedomosti, v strachu a nezáujme o pravdu. Stačila im ilúzia. No tým, že sa stále viac a viac ľudí začína prebúdzať, začínajú hľadať pravdu a zmysel života. Tomu sa vraví evolúcia vedomia. Nastáva Zlatý vek. Ak sa prebudí dostatočný počet ľudí, nastane dlhoočakávaná zmena.

Úlohou prebudených je pomáhať čerstvo prebudeným ľuďom. Čerstvo prebudení sú často v šoku zo zmeny a často si myslia, že sa zbláznili. Treba im vysvetliť, že len prekukli ilúziu, v ktorej žili celý život a že sú na správnej ceste. Píšem o tom v článku “Príznaky duchovného prebudenia“.

POZOR! Nenúťte ľuďom svoje názory nasilu. Základným pravidlom hry Život je slobodná voľba. Každý sa slobodne rozhodne akú realitu prijme. Môže sa stať, že budete chcieť niekomu pomôcť otvoriť oči a on pomoc odmietne a ešte vám aj vynadá do šialencov, hehe. V tom prípade to rešpektujte a sústreďte pomoc tam, kde je žiadaná.

Zem je živá bytosť

Zem je živá bytosť a my sme jej bunky. Ak sú tieto bunky naladené pozitívne, Zem je šťastná a dáva svojim bunkám všetko čo potrebujú. Ak sú tieto bunky naladené negatívne, Zem je nešťastná a spôsobuje zemetrasenia, hurikány, záplavy, samé katastrofy. Tak, ako plače nešťastný človek, tak plače aj naša matka Zem. Bola veľmi dlho smutná. Je načase ju potešiť, je načase pomôcť s prebudením ľudí, aby mohli žiť šťastný život plný lásky a hojnosti.

Posolstvo

Nebojte sa. Elita nevyhrá túto hru. Už sa prebudilo veľa ľudí a ďalšie masy ľudí sa prebúdzajú. Pracujte na sebe a pomáhajte ostatným. Prebudení ľudia svojou pozitivitou nakazia ostatných. Šíri sa to ako mor. Ľudia už viac nechcú žiť v negativite.


Upozornenie: Články boli napísané s určitým stupňom vedomia. Keďže sa neustále vyvíjam, staršie články nemusia odzrkadľovať môj súčasný stav vedomia. Nie so všetkými článkami sa v súčasnosti stotožňujem. Avšak sú ponechané pre tých, ktorí sa nachádzajú na rovnakom alebo podobnom stupni vedomia akým boli články písané.
Ak ti článok pomohol, môžeš prejaviť svoju vďaku aj finančným príspevkom:

IBAN: SK3356000000004419953001

Ďakujem za každý jeden príspevok ♥ Nech Vás Láska sprevádza ♥